Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar

Met plezier op vakantie

Geheel verzorgde fiets- en wandelvakabties

banner-img

Met plezier op vakantie biedt al ruim 15 jaar fiets- en wandelvakanties aan. Rechtstreeks en via touroperators zoals OAD Reizen, ANWB, Aktiva Tours, Kras, en TUI.

enjoy-img

Maak kennis met de mensen achter Met plezier op vakantie.

Frans Musters is 15 jaar geleden begonnen als aanbieder van fietsvakanties van hotel naar hotel inclusief bagagevervoer. Dit deed hij destijds nog naast zijn fulltime baan in de automatisering. Nadat zijn dochter Bianca haar opleiding had afgerond heeft zij het bedrijf overgenomen en is dit verder gegroeid en zijn ook de wandelvakanties eraan toegevoegd.

De vakanties worden al jarenlang verkocht via diverse grote en kleine touroperators in Nederland. Doordat de vakanties steeds populairder werden hebben ze besloten om beide fulltime in het bedrijf te werken en er een VOF van te maken, wat in 2021 is omgezet in een BV. Frans is algemeen directeur en Bianca is verantwoordelijk voor de operations.

In 2021 is besloten om naast de verkoop via touroperators een eigen label op te zetten. De naam van dit label is “Met plezier op vakantie”. Op deze manier  kunnen we meer persoonlijk contact hebben met onze klanten en kunnen hierdoor beter inspelen op hun wensen.

Contact

We zijn aangesloten bij de volgende organisaties

VVKR is een vereniging van kleinschalige Reisorganisaties. Dit is een tegenhanger van de ANVR alleen zijn zei alleen bestemd voor de grote organisaties. VVKR staat ervoor dat al hun leden gericht zijn op kleinschalige toerisme, persoonlijke benadering, betrokkenheid en dat iedere reisorganisatie een garantieregeling heeft.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Met plezier op Vakantie in samenwerking met moederbedrijf Fun in Nederland gebruik van de STO-reisgarantie op al haar pakketreizen. De Stichting Take Over (STO) zal in geval van faillissement van de reisorganisatie ervoor zorgen dat u uw geld terugkrijgt, uw reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen.

Wat klanten van onze fietsvakanties en wandelvakanties vinden.

Lekker gewandeld in het mooie Twente

Samen met mijn vrouw heb ik vier dagen leuk gewandeld in Twente. De wandelknooppunten met kleurencodes was even wennen, maar was daarna perfect. Het hotel was basic, maar goed schoon en klantvriendelijk.

fav Anoniem, september 2022

Fietsvakantie Hanzesteden

Vijf dagen genoten van Friesland. Mooie en goed uitgewerkte routes. Eenvoudige hotels, maar bijzonder gastvrij en op bijzondere locaties aan het water. Bagagevervoer was perfect geregeld.

fav Anoniem, Mei 2022

Wilt u Met plezier op vakantie? Bekijk dan snel onze fiets- of wandelvakanties!

Fietsvakanties Wandelvakanties