Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar
Eerlijke prijzen voor goede producten
5-daagse fietsvakantie Door het landschap van Van Gogh
Naamloos-18
 • cycling aankomst op zo en di
 • bag bagagevervoer inbegrepen
 • Gemengd kopie 40x40 gedeeltelijke rondreis
 • Dag tot dag
 • Inbegrepen/niet inbegrepen
 • Overnachtingen
 • Praktische informatie
 • Check beschikbaarheid & prijzen
Dag tot dag

Dag tot dag

Ontdek de rijke natuur en cultuur van Brabant tijdens deze vakantie in het teken van Van Gogh. Fiets door prachtige landschappen van weidse heidevelden, uitgestrekte bossen en stuifzandgebieden, en bezoek plekken die de beroemde schilder hebben geïnspireerd. Geniet van de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid tijdens uw verblijf in uitstekende 4-sterrenhotels in Eindhoven en Den Bosch. Ontdek de plekken waar Vincent van Gogh opgroeide en die hij schilderde in het Brabantse landschap. Bezoek het Vincentre museum in Nuenen en het NoordBrabants Museum in Den Bosch, waar u originele werken van Van Gogh kunt bewonderen.

Dag 1: Aankomst in Den Bosch

Ontdek Den Bosch (s-Hertogenbosch) op eigen houtje en verblijf twee nachten in Mövenpick. Verken de stad of ga winkelen tijdens uw vrije dag. Boek nu en geniet van een geweldige tijd in Den Bosch!

Dag 2: Fietsrondje rondom Den Bosch (ca. 58 km)

Verken het prachtige Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen tijdens een fietsroute die begint bij de Emmamolen in Nieuwkuijk. Dit gebied is bekend om zijn uitgestrekte zandvlaktes, bossen en heidevelden en wordt vaak vergeleken met de Brabantse Sahara. Vervolgens leidt de route u naar het charmante vestingstadje Heusden, dat na een zorgvuldige renovatie de prestigieuze Europa Nostra-prijs heeft gewonnen. Hier vindt u pittoreske straatjes en steegjes vol met eeuwenoude gebouwen en fraaie gevelstenen.

Vanaf de vestingwallen heeft u een adembenemend uitzicht over het prachtige Brabantse en Gelderse landschap, de Bergsche Maas en de historische stad. Fiets langs de rivier terug naar het centrum van Den Bosch en geniet van een heerlijke dag in de buitenlucht.

https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/03/movenpick-hotel.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-2.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-3.jpg
Dag 3: Fietsen van Den Bosch naar Eindhoven (ca. 59 km)

Met de fiets verlaat u Den Bosch en fietst u langs de Lunettenkazerne en Van Brederodekazerne, langs het Nationaal Monument Kamp Vught en de rand van de Vughtse Heide. Het landschapspark van Sparrendaal is de thuisbasis van een zeldzame neogotische folly in de vorm van een kunstmatige ruïne. Follies zijn architectonische constructies zonder praktisch nut die het landschap verfraaien. Deze bijzonder zeldzame ruïne is goed bewaard gebleven en is een erkend rijksmonument. Vervolgens fietst u door de prachtige natuurgebieden Kampina en de Oirschotse Heide.

Kampina is een uitgestrekt heidegebied met een divers landschap en veel verschillende diersoorten en planten.

De Oirschotse Heide is een groot gebied van heide en stuifzand dat ook als militair oefenterrein gebruikt wordt.

Het kan zijn dat u hier militairen tegenkomt tijdens een oefening. U passeert Eindhoven Airport voordat u aankomt in de bruisende stad Eindhoven. Door deze fietstocht te maken, beleeft u een prachtige natuurervaring en kunt u tegelijkertijd genieten van een bezoek aan een dynamische stad. U overnacht in het Crown Hotel.

Dag 4: Fietsrondje rondom Eindhoven (ca. 50 km)

Op deze dag staat er een mooie fietsroute op het programma ten oosten van Eindhoven. Voordat u die richting op gaat, fietst u eerst zuidelijk naar het charmante dorp Aalst. Hier kunt u genieten van maar liefst zeven rijksmonumenten, waaronder de indrukwekkende Aalstermolen en diverse historische woningen.

Even buiten Aalst komt u in een bosrijk gebied met als hoogtepunt het Meeuwven, dat ooit per ongeluk deze naam kreeg in plaats van Nieuwven. Hier kunt u terecht bij de gezellige Aalsterhut of de Hut van Mie Peels voor een hapje en een drankje. Vervolgens fietst u door het schitterende natuurgebied de Groote Heide (Leenderheide) naar de Strabrechtse Heide & Beuven, het grootste aaneengesloten open heidegebied van Brabant en een Natura 2000 gebied. Tijdens uw pauze in het plaatsje Mierlo kunt u de beroemde zwarte kersen proeven, bekend om hun unieke smaak. Terug naar Eindhoven fietst u langs het Eindhovens kanaal.

https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-4-1.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-5.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-6.jpg
Dag 5: Fietsen van Eindhoven naar Den Bosch (ca. 58 km)

Verken het Brabantse landschap en volg de voetsporen van Vincent van Gogh tijdens deze fietsroute. Beginnend bij het beroemde Van Gogh-Roosegaarde fietspad, fietst u langs de Watermolen van Opwetten, een molen die Van Gogh meerdere keren heeft geschilderd tijdens zijn verblijf in Nuenen, ook wel bekend als Van Gogh Village. Hier kunt u het Vincentre Museum bezoeken om meer te leren over de beroemde schilder en zijn familie.

Vervolgens fietst u door de natuurgebieden Sonse Heide, De Scheeken en Landgoed Venrode naar uw hotel in het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch. Hier kunt u genieten van prachtige eeuwenoude monumenten, winkels en een ontspannende vaartocht over de Binnendieze. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het NoordBrabants Museum, waar u niet alleen originele werken van Van Gogh kunt bewonderen, maar ook tentoonstellingen en presentaties over de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant kunt bekijken. Met het einde van deze onvergetelijke vakantie, komt u weer aan bij uw auto.

Check beschikbaarheid & prijzen

Check beschikbaarheid & prijzen

hieronder vind je in de kalender als je hebt geselecteerd met hoeveel personen je wilt boeken en hoeveel kamers de prijs per aankomst mogelijkheid. Ook kunt bij al onze fietsvakantie een e-bike of fiets bij huren van goede kwaliteit.

Stap 1: Aantal personen en kamerindeling
i

Stap 2: Selecteer uw vertrekdatum
i

 • Jouw geselecteerde vertrekdatum.
 • Deze vertrekdatum is nog beschikbaar.
 • Deze vertrekdatum is niet meer beschikbaar.

Stap 3: Ik wil e-bikes/fietsen huren of diners reserveren
i

Goed om te weten

Wil je deze tour op een andere datum boeken of met een eigen groep, neem dan contact op voor de mogelijkheden met info@metplezieropvakantie.nl of +31(0)6 – 13 29 50 66

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens deelnemers

Gegevens*
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Lengte (indien e-bike/fiets)
 

Factuurgegevens

Extra wensen en voorkeuren

Preferenties zijn voorkeuren die, indien mogelijk, uitgevoerd worden en zijn meestal kosteloos. Indien er meerkosten bij komen kijken, dan nemen wij hierover vantevoren contact met u op voordat de boeking definitief wordt gemaakt
Essenties zijn eisen die voor u essentieel zijn om uw reis te boeken. Wij nemen na ontvangst van uw reisaanvraag contact met u op over de mogelijkheden en eventuele kosten.
Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 4x overnachting, incl. ontbijt
 • bagagetransport
 • routebeschrijvingen
Niet inbegrepen
 • Toeristenbelasting (ca. € 2,50 p.p.p.n)
 • Entreegelden en niet genoemde maaltijden
 • Reserveringskosten (€ 20 per boeking)

Mocht u extra opties willen  zoals een dinerpakket, lunchpakket, of een huisdier willen meenemen neem dan contact op met +31(0)6 – 13295066 of  info@metpezieropvakantie.nl.  Wij staan altijd voor u  klaar om met uw mee te denken en indien gewenst maatwerk te leveren.

** Mocht u fietsen of e-bikes bijhuren dan staan deze standaard vanaf de tweede dag vanaf 10:00 uur voor u klaar en dienen deze op de laatste dag uiterlijk om 17:00 uur weer ingeleverd te worden.

Overnachtingen

Overnachtingen

In deze fietsvakantie maken we gebruik van goede ****hotels (4 sterren). De hieronder genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet beschikbaar is zullen we een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Uiteraard wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

Praktische informatie

Praktische informatie

Fietshuur
Als u niet zelf uw fiets mee wil nemen, kunt u ervoor kiezen om een fiets te huren. Bij ons kunt u bij elke fietsvakantie kiezen om een normale fiets met versnellingen of een e-bike bij te boeken. Vergeet u dan niet om uw lichaamslengte door te geven aan ons? Dan zorgen wij ervoor dat u de juiste fiets krijgt voor uw fietsvakantie! Bij het huren bent u zelf verantwoordelijk voor een lekke band, hebt u bij uw gehuurde e-bike problemen met de de accu of motor, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij regelen dit voor u!

Bagage
Uw koffer (max. 1 koffer p.p. van 20 kilo) wordt door ons van Hotel naar Hotel gebracht. Iedere dag halen wij vanaf 09:00 uur uw koffer op en voor 17:00 uur staat uw koffer bij het volgende hotel. We zullen zorgvuldig uw bagage omgaan, echter kunnen er altijd deukjes, krassen of andere kleine beschadigingen ontstaan aan uw koffer. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

GPX-bestanden
Voor alle vakanties zijn er GPX-bestanden op aanvraag te verkrijgen. Als u de bestanden graag zou willen hebben zodat u het in een App of op uw GPS kunt zetten graag dan een mailtje sturen naar info@metplezieropvakantie.nl

Reisbescheiden
Uw ontvangt vanuit ons uw reisbescheiden digitaal via de mail uiterlijk 3 week voor vertrek. Hierin ontvang u de fiets of wandelroutes, vouchers en alle andere belangrijke zaken voor uw vakantie. Heeft u binnen de 3 week een boeking gemaakt? Dan ontvang u de reisbescheiden z.s.m. na betaling van uw reis.

wilt u meer over onze algemene voorwaarden weten voordat u uw vakantie gaat boeken? klik dan hier

5-daagse fietsvakantie Door het landschap van Van Gogh
 • 5 dagen
 • kies een datum
 • 2 personen
 • Reissom 0,00
 • Reserveringskosten € 20,00
Totaalbedrag 20,00
Boek deze reis
 • Deel deze reis
5-daagse fietsvakantie Door het landschap van Van Gogh
 • ontdek meer over de geschiedenis van Van Gogh
 • Inclusief ontbijt
 • Inclusief bagagevervoer
vanaf € 379,- per persoon
Bekijk beschikbaarheid
 • Deel deze reis

Komt u er niet helemaal uit?

Neem contact met ons op via +31(0)6 13 29 50 66. Wij helpen u graag verder.

Boek deze reis