Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar

4-daagse wandelvakantie door het mooie Friesland

Naamloos-29
 • Wandelen 40x40 aankomstdag alle dagen
 • standplaatsvakantie Standplaats
 • bag Inclusief bagagevervoer
 • Dag tot dag
 • Inbegrepen/niet inbegrepen
 • Overnachtingen
 • Praktische informatie
 • Check beschikbaarheid & prijzen
Dag tot dag

Dag tot dag

Geniet de schoonheid van Friesland. Op loopafstand vanaf uw accommodatie in Harlingen kunt u met de veerboot richting 2 Waddeneilanden niet bij de reissom inbegrepen), zo kunt u naar Vlieland wat bekend staat als het landschap van de bekende televisieserie Dr. Deen. Of u kunt met de veerboot (niet bij de reissom inbegrepen) richting Terschelling waar zich het verhaal en televisieserie Sil de Strandjutter heeft afgespeeld.

Dag 1: aankomst in Harlingen

In de loop van de dag komt u aan in het mooie Friesland bij hotel Heerenlogement in Harlingen. U kunt ook nog een korte stadswandeling maken door de historische stad Harlingen.

Dag 2

Begin uw dag met een smakelijk ontbijt en ga vervolgens met de boot (niet inbegrepen in de prijs) naar het prachtige Friese Waddeneiland Vlieland. Hier kunt u de hele dag genieten van heerlijke wandelingen over de vele uitgezette routes, die variëren in lengte tot wel 30 kilometer.

Op het eiland zult u vele herkenbare plekjes vinden van de populaire televisieserie Dr. Deen, met Monique van der Ven in de hoofdrol. Onze wandelroutes zijn speciaal samengesteld uit delen van het Nivon’s WaddenWandelen Vlieland streekpad en bieden wandelingen variërend van slechts enkele kilometers tot zelfs 35 kilometer.

https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/02/HR-00009-Harlingen-Hotel-tHeerenlogement-Voorzijde.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/02/vlieland.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/02/terschelling.jpg
https://www.metplezieropvakantie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Naamloos-1-terschelling.jpg

Dag 3

Na het ontbijt neemt u de boot naar Terschelling ook een eiland in Friesland (niet bij de prijs inbegrepen). Op het eiland Terschelling van Willem Barentsz en van Sil de Strandjutter (ook in deze TV-serie speelde Monique van der Ven een hoofdrol) loop je onder de hoge vuurtoren en langs de commandeurswoningen en het boothuis van de Reddingsmaatschappij naar het Groene Strand.

Op dit het enorm brede strand bij West aan Zee kun je heerlijk over het strand struinen. Onze wandelroutes van vandaag zijn samengesteld uit delen van het streekpad WaddenWandelen Terschelling van het Nivon. U kunt hierbij kiezen voor wandelingen van enkele kilometers tot zelfs 40 km.

Dag 4

Na het ontbijt staat er een wandeling van ongeveer 12 kilometer op de planning naar de oude stad Franeker. In het Eise Eisinga Planetarium, gebouwd tussen 1774 en 1781, kunt u een werkend schaalmodel zien van de verschillende planeten. In het Keatsmuseum kunt u meer te weten komen over de typisch Friese sport kaatsen. U kunt terug wandelen, ook weer zon 12 kilometer, maar als u dat liever niet wilt, dan brengt de trein u in 9 minuten van Franeker terug naar Harlingen en is uw wandelvakantie in Friesland alweer voorbij.

Check beschikbaarheid & prijzen

Check beschikbaarheid & prijzen

Hieronder vind je in de kalender als je hebt geselecteerd met hoeveel personen je wilt boeken en hoeveel kamers je wilt, daarna zie je de prijs per aankomst en de mogelijkheden. Ook hebt u bij deze reis de mogelijkheid om dinerpakket bij te boeken wat inhoud dat u vanaf dag 1 t/m 3 elke dag diner hebt in het hotel (of op een paar honderd meter loopafstand).

Stap 1: Aantal personen en kamerindeling
i

Stap 2: Selecteer uw vertrekdatum
i

 • Jouw geselecteerde vertrekdatum.
 • Deze vertrekdatum is nog beschikbaar.
 • Deze vertrekdatum is niet meer beschikbaar.

Stap 3: Ik wil diners reserveren
i

Goed om te weten

Wil je deze tour op een andere datum boeken of met een eigen groep, neem dan contact op voor de mogelijkheden met info@metplezieropvakantie.nl of +31(0)6 – 13 29 50 66

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens deelnemers

Gegevens*
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Lengte (indien e-bike/fiets)
 

Factuurgegevens

Extra wensen en voorkeuren

Preferenties zijn voorkeuren die, indien mogelijk, uitgevoerd worden en zijn meestal kosteloos. Indien er meerkosten bij komen kijken, dan nemen wij hierover vantevoren contact met u op voordat de boeking definitief wordt gemaakt
Essenties zijn eisen die voor u essentieel zijn om uw reis te boeken. Wij nemen na ontvangst van uw reisaanvraag contact met u op over de mogelijkheden en eventuele kosten.
Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen/niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 3x overnachting, incl. ontbijt
 • routebeschrijvingen
Niet inbegrepen
 • Toeristenbelasting (ca. € 2,50 p.p.p.n)
 • Entreegelden en niet genoemde maaltijden
 • Reserveringskosten (€ 20 per boeking)

Mocht u extra opties willen zoals een dinerpakket, lunchpakket of een huisdier willen meenemen neem dan contact op met +31(0)6-13295066 of info@metplezieropvakantie.nl. Wij staan altijd voor u klaar om met u mee te denken en indien gewenst maatwerk te leveren.

Overnachtingen

Overnachtingen

In deze wandelvakantie maken we gebruik van ***hotels. De hieronder genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet beschikbaar is zullen we een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Uiteraard wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

Praktische informatie

Praktische informatie

Bagage

Uw koffer (max. 1 koffer p.p. van 20 kilo) wordt door ons van Hotel naar Hotel gebracht. Iedere dag halen wij vanaf 09:00 uur uw koffer op en voor 17:00 uur staat uw koffer bij het volgende hotel. We zullen zorgvuldig uw bagage omgaan, echter kunnen er altijd deukjes, krassen of andere kleine beschadigingen ontstaan aan uw koffer. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

GPX-bestanden

Voor alle vakanties zijn er GPX-bestanden op aanvraag te verkrijgen. Als u de bestanden graag zou willen hebben zodat u het in een App of op uw GPS kunt zetten graag dan een mailtje sturen naar info@metplezieropvakantie.nl

Reisbescheiden

Uw ontvangt vanuit ons uw reisbescheiden digitaal via de mail uiterlijk 3 weken voor vertrek. Hierin ontvangt u de fiets of wandelroutes, vouchers en alle andere belangrijke zaken voor uw vakantie. Heeft u binnen de 3 week een boeking gemaakt? Dan ontvangt u de reisbescheiden z.s.m. na de betaling van uw reis.

wilt u meer over onze algemene voorwaarden weten voordat u uw vakantie gaat boeken? klik dan hier.

4-daagse wandelvakantie door het mooie Friesland
 • 4 dagen
 • kies een datum
 • 2 personen
 • Reissom 0,00
 • Reserveringskosten € 20,00
Totaalbedrag 20,00
Boek deze reis
 • Deel deze reis
4-daagse wandelvakantie door het mooie Friesland
 • geniet van het mooie Friesland
 • inclusief ontbijt
 • inclusief bagagevervoer
vanaf € 219,- per persoon
Bekijk beschikbaarheid
 • Deel deze reis

Komt u er niet helemaal uit?

Neem contact met ons op via +31(0)6 13 29 50 66. Wij helpen u graag verder.

Boek deze reisBekijk beschikbaarheid