Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar

Verblijf bij Bynt

Naamloos-22

Profiteer van onze last minutes! Meer dan 50 speciale fiets- en wandelvakanties in Nederland en Europa. Klik hier voor meer informatie

Aan de rand van Sneek aan doorgaand vaarwater ligt Bynt. Ontdek de charme van onze grote, prachtig gerestaureerde stelpboerderij. Een plek van rust, ruimte en ontspanning. U zult zich er direct thuis voelen. Onze locatie biedt niet alleen comfortabele, ruime kamers, maar ook prachtige buitenruimtes waar je heerlijk kunt genieten. Daarnaast hebben we een massagesalon, een huiskamer en twee zalen voor de verhuur. In de huiskamer kunt u zelf een drankje en een hapje pakken en samenkomen met andere gasten.

De kamers in de boerderij zijn nieuw gebouwd met oog voor de behoeften van vandaag, maar wel met behoud van de oude elementen, zoals de prachtige gebinten. Ze zijn voorzien van een televisie, wastafel met spiegel, toilet en badkamer met douche. In uw kamer ligt een koffie- en theepaketje voor u klaar. U kunt het ontbijt laten bezorgen of ontbijten op 200 meter afstand van de boerderij.

Wilt u dineren? Dan kan dit in het naastgelegen dorp Oppenhuizen of in de stad Sneek zelf. Regelmatig zullen er bij Bynt activiteiten plaatsvinden. Op onze website kunt u de agenda voor dit jaar bekijken. Denk aan yoga, ademsessies,  wandeltochten, opstellingen etc.

Bynt ligt centraal in het Friese merengebied, de combinatie water, verre gezichten en natuur maakt het een fantastisch gebied om te fietsen en wandelen. Wij hebben mooie routes op de receptie, die gratis te verkrijgen zijn. Uw fiets kan geparkeerd worden in onze stalling, deze is voorzien van elektrapunten, zodat ook de elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.

Dus waar wacht u nog op? Verblijf bij BYNT.

Naamloos-23
Naamloos-24
Naamloos-25

Onze sfeervolle, luxe en ruime appartementen zijn allen voorzien van een eigen keuken met inventaris, een badkamer en een eigen woonkamer. 8 appartementen beschikken over een eigen slaapkamer. De mooie klassieke gebinten maakt het wow-effect helemaal af.

Naamloos-26
Naamloos-27

Verblijf bij Bynt
It Ges 10
8606 JK Sneek
+31 (0)515 – 755 751

Verblijf bij Bynt zit in de volgende vakanties