Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar

Hotel Wyllandrie

Profiteer van onze last minutes! Meer dan 50 speciale fiets- en wandelvakanties in Nederland en Europa. Klik hier voor meer informatie

Net buiten het centrum van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat 3-sterren Hotel Wyllandrie. Vanaf het zonnige terras, met diverse tuinpartijen in etages, kijkt u uit over de schitterende Twentse omgeving. Kunststadje Ootmarsum staat bekend om het prachtige middeleeuwse centrum en de vele galerieën die er te vinden zijn. De vele natuurgebieden rondom Wyllandrie bieden talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

HR 00286 -Ootmarsum - Hotel Wyllandrie - Buitenkant 1 600x400
HR 00287 - Ootmarsum - Hotel Wyllandrie -Buitenkant 2 600x400
HR 00292 - Ootmarsum - Hotel Wyllandrie - Standaard 2-persoonskamer 600x400

De hotelkamer van Hotel Wyllandrie is standaard voorzien van gescheiden bedden, een televisie, gratis WiFi en een badkamer met een douche en een toilet. Mindervalidenkamers zijn aanwezig. Hotel Wyllandrie beschikt over een afgesloten en overdekte fietsenstalling en een oplaadpunt voor een e-bike. Neem uw fiets mee en ontdek het prachtige coulisselandschap van Twente. Ook is er een motorstalling aanwezig. Uw auto parkeert u gratis bij Hotel Wyllandrie Ootmarsum. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk toeven op het zonnige terras, in de lounge bij de openhaard of in de gezellige bar van het hotel. Er is gratis WiFi voorhanden, zo kunt u nog even surfen op het web. Ook het parkeren van uw auto is kosteloos. Huisdieren zijn welkom, wel op aanvraag en tegen betaling.

Hotel Wyllandrie
Tichelwerk 1
7631 CJ Ootmarsum
+31 (0)541 362 979

Hotel Wyllandrie zit in de volgende vakanties

Wilt u meer weten van dit hotel?

Ga dan naar de website van Hotel Wyllandrie