Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar

Hotel De Koningsherberg

banner 8 Koningsherberg 1920x427

Profiteer van onze last minutes! Meer dan 50 speciale fiets- en wandelvakanties in Nederland en Europa. Klik hier voor meer informatie

Hotel De Koningsherberg is een gemoedelijk kleinschalig hotel in het Drentse dorp Anloo, even ten noordoosten van Assen. De centrale ligging nabij de dorpsbrink, de rustieke uitstraling van het pand en de Drentse gastvrijheid geven u al bij aankomst dat heerlijke gevoel dat u er echt even uit bent. Anloo ligt in het stroomgebied van de Drentsche Aa, een beekje dat kronkelend zijn weg zoekt door het eeuwenoude landschap. Hier is het volop genieten van prachtige doorkijkjes en cultuurhistorische landschapselementen, zoals oude Saksische boerderijen en niet te vergeten, de hunebedden. Bij terugkomst in uw hotel wacht u een warm onthaal en een heerlijk diner in het restaurant.

HR 00045 Anloo - De Koningsherberg - Voorzijde 600x400
HR 00046 Anloo - De Koningsherberg - Restaurant 600x400
HR 00048 Anloo - De Koningsherberg - Tweepersoonskamer 600x400

Omdat het hotel kleinschalig is, mag u rekenen op een persoonlijke benadering. U parkeert uw auto u gratis bij het hotel. Voor gasten die op fiets- of motorvakantie zijn, is er een overdekte stalling. Om 8.30 uur staat het ontbijt voor u klaar in het restaurant; hier kunt u ook terecht voor een voedzame lunch en een smakelijk diner. In de zomer zit u lekker buiten op het terras. In het hotel bevinden zich in totaal tien kamers, waaronder een,- twee- en driepersoonskamers. In een driepersoonskamer kan desgewenst een extra bed worden geplaatst. Het hotel beschikt niet over mindervalidenkamers. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet; enkele kamers hebben ook een bad. In uw kamer heeft u verder de beschikking over een televisie en gratis WiFi. Ten slotte kunt u uw dag in uw kamer al beginnen met een kopje koffie of thee.

Hotel De Koningsherberg
Brinkstraat 2
9467 PE Anloo
+31 (0)592 – 271 216

Hotel de Koningsherberg zit in de volgende vakanties

Wilt u meer weten van dit hotel?

Ga dan naar de website van De Koningsherberg