Kleinschalig
Aandacht voor de klant
Elke dag goed bereikbaar

Hotel Bieze

Drentse gastvrijheid in een landelijk ingerichte omgeving

Profiteer van onze last minutes! Meer dan 50 speciale fiets- en wandelvakanties in Nederland en Europa. Klik hier voor meer informatie

Het fraaie dorp Borger,  gelegen op de Hondsrug, wordt ook wel de de hunebedhoofdstad van Nederland genoemd. Dit komt enerzijds omdat het grootste hunebed  van Nederland hier ligt en anderzijds omdat het hunebedcentrum in dit dorp gevestigd is.

Hotel Bieze is een persoonlijk en sfeervol hotel waarin u kunt genieten van onze gastvrijheid. Het pand is in 1969 na een grote brand herbouwd. Maar sindsdien is er veel verandert. Hotel Bieze zoals u het nu ziet is geopend op 28 maart 2015. In het nieuwe interieur is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen: stoer, landelijk en sfeervol.

Het inpandige restaurant Vlint 21 biedt plek voor ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door de open structuur en warme uitstraling. Hotel Bieze is geschikt voor een ieder die heerlijk wil ontspannen. U kunt overnachtingen in één van de moderne kamers en genieten van (h)eerlijke gerechten.

Hotel Bieze biedt Drentse gastvrijheid in landelijk ingerichte omgeving. Middels gastvrijheid, passie en professionaliteit onderscheidt het hotel zich door alles alles wat ze doen. Een heerlijk lunch, gezellig diner, vergadering/evenement, borrel op het lounge terras of een heerlijke overnachting met ontbijt, bij hotel Bieze staan ze voor u als gast klaar.

Voorterras ingang restaurant zomer 2020 (hotel Bieze) 600 x 400
hotel-restaurant-bieze-borger-16_1000px (hotel Bieze) 600 x 400

Hotel Bieze beschikt over 21 fraaie hotelkamers, suite en een familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, flatscreen televisie, een bureau met daarbij koffie/thee faciliteiten. Tevens beschikt het gehele hotel over airconditioning en gratis toegang tot het wifi netwerk. U komt helemaal tot rust in de moderne kamer omringd door natuurlijke kleuren en materialen. 

Van donderdag t/m maandag kunt u voor een heerlijk diner terecht bij Restaurant Vlint21. Tevens beschikt Restaurant Vlint21 over 2 terrassen zodat u bij mooi weer heerlijk buiten kunt dineren of borrelen. In de winter kunt u voor een drankje plaatsnemen bij onze gezellige open haard.

Vlint 21 is een modern en jong restaurant maar kent al een lange geschiedenis! Vlint 21 zoals u het nu ziet is geopend op 20 april 2018. Het restaurant is onderdeel van Hotel Bieze waar ook, behalve de naam, veel veranderd is. Onze keuken onderscheidt zich door met elke gast rekening te houden, van vleeseter tot veganist. Wij serveren graag uw lunch en diner van donderdag tm maandag vanaf 12.00 uur. Op dinsdag en woensdag doen onze koks het even rustig aan en zijn bar en restaurant gesloten.

Het restaurant biedt plek voor ruim 90 zitplaatsen en kenmerkt zich door de open structuur en warme uitstraling. Vlint 21 is geschikt voor een ieder die heerlijk wil ontspannen.

Premiumkamer - Nieuwe shoot klein (hotel Bieze) 600 x 400
hotel-restaurant-bieze-borger- 600 x 400
fietsenhok hotel bieze 600x400

Hotel Bieze
Hoofdstraat 21
9531 AA  Borger
tel.nr. +31 (0)599 745200

Hotel Bieze zit in de volgende vakanties

Wilt u meer weten van dit hotel?

Ga dan naar de website van Hotel Bieze